English French German Russian Ukrainian
Створити спільний соціальний проект
Каталог проектів - 2015

Вітаємо Півфіналістів Конкурсу Найкращі соціальні проекти України-2015

ШАНОВНІ УЧАСНИКИ ТА ПАРТНЕРИ КОНКУРСУ НАЙКРАЩІ СОЦІАЛЬНІ ПРОЕКТИ УКРАЇНИ-2015.
10 вересня 2015 року закінчився 2й етап – народне голосування за найкращий соціальний проект України-2015.

ПІВФІНАЛІСТАМИ Конкурсу Найкращий соціальний проект України-2015, які проходять у півфінал стали:


















Оргкомітет Конкурсу Найкращі соціальні проекти України-2015  вітає півфіналістів: їх проекти пройдуть оцінку найвпливовіших експертів сьогодення в галузі маркетингу, комунікацій, менеджменту, організаційного розвитку, громадської діяльності, сталого та відповідального бізнесу. 
Також ми дякуємо всім колегам, які прийняли участь в Конкурсі Найкращі соціальні проекти України– це крок до партнерства, до відзнаки Ваших досягнень. Ваші проекти розміщено на платформі Конкурсу Найкращі соціальні проекти України-2015, Ви пройшли ретельну експертизу та відбір. Ваші проекти є найкращими для нас, Оргкомітету, та всієї України та світу.
Ми звертаємось до всіх інформаційних та реферальних партнерів Форуму Найкращі соціальні проекти України до поширення інформації щодо проектів-учасників  Конкурсу-2015, бо вони є найкращими та заслуговують на публічність та підтримку.
Важливе повідомлення: 1 та 2 етапи Конкурсу Найкращі соціальні проекти України-2015 пройшли незалежний аудит міжнародної аудиторсько-консалтингової компанії BDO.  
Після проходження 3 і 4 етапів Конкурсу-2015 буде отриманий і розміщений на сайті Форуму Кращі соціальні проекти України підсумковий звіт про проведені процедурах.

Для Оргкомітету Конкурсу-2015 розпочинається 3й етап: 11 вересня учасники Конкурсної Комісії отримають форму оцінки та проекти півфіналістів. Оцінка робіт буде тривати до 18 жовтня 2015.
З Положенням про Конкурсний Комітет (журі)  «Найкращі соціальні проекти України» -2015 (Best social projects of Ukraine)™ Можна ознайомитися за лінком: https://goo.gl/m6IpCj
11.09.2015
Партнери