English French German Russian Ukrainian
Створити спільний соціальний проект
Каталог проектів - 2015

Національна декларація соціальної відповідальності



Навесні 2013 року вперше у Києві  пройшов Форум «Найкращі соціальні проекти України». 43 організації різних форм власності представили  на заході свої соціальні проекти. 51 проект увійшов до каталогу «Найкращі соціальні проекти України». Всім учасникам та відвідувачам заходу було також презентовано проект Національної декларації соціальної відповідальності. 

Мета Національної декларації: створити дієвий механізм ефективної взаємодії держави, бізнесу та суспільства.  Компанії та організації, які підтримують запровадження сучасних практик взаємодії у площині «влада-бізнес-суспільство», підвищення стандартів соціального розвитку, захисту навколишнього середовища і фундаментальних прав людини отримали змогу стати підписантом Національної декларації соціальної відповідальності. 

На сьогодні, Декларацію підтримали 37 представників від органів державної влади і місцевого самоврядування, компаній різних форм власності, організацій громадянського суспільства, вищих навчальних закладів,наукових та дослідницьких інституцій. Проект є дуже актуальним для України, бо є дієвим механізмом для консолідації бізнесу-влади на всіх рівнях,  дозволяє у якнайкоротший час створити діючі ефективні механізми добровільної взаємодії задля досягнення добробуту і процвітання України.




15.12.2014
Партнери