English French German Russian Ukrainian
Створити спільний соціальний проект
Каталог проектів - 2015

Оберіть найкращий соціальний проект України!


З 13 березня 2015 року на оновленій он-лайн Платформі  Форуму «Найкращі соціальні проекти України» розпочинається  народне голосування за реалізовані соціальні проекти України, зареєстровані для участі у Всеукраїнському конкурсі «Найкращі соціальні проекти України - 2015». Збір соціальних проектів для участі у Конкурсі продовжуватиметься до 30 червня 2015 року.

Змагання за народне визнання триватиме до 10 вересня 2015 року. Кожен бажаючий зможе віддати свій голос  за проект, який, на його думку, найкраще вирішує ту чи іншу соціальну проблему. Для цього достатньо бути користувачем соціальної мережі Facebook. 

Серед 30 проектів, які наберуть найбільшу кількість голосів під час «Народного голосування», Конкурсною комісією обиратимуться фіналісти та головні переможці.10 соціальних проектів, які вийдуть у фінал будуть відомі 20 жовтня 2015 року, трьох головних переможців буде оголошено під час Форуму «Найкращі соціальні проекти України-2015», орієнтовно запланованого на 11 листопада 2015 року

Переможці отримають Грошові гранти на розвиток соціальних ініціатив.

Всеукраїнський Конкурс «Найкращі соціальні проекти України – 2015» ініційовано ГО «Центр соціального лідерства» у рамках Форуму «Найкращі соціальні проекти України».

Форум відбувається за підтримки Міністерства соціальної політики України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства культури України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, а також   Обласних державних адміністрацій України, провідних ЗМІ та організацій різних форм власності. 


Бажаємо всім успіхів!
13.03.2015
Партнери